Yolla Ashak - Malzemeler - İçindekiler
250 gr un
yarım su bardağı zeytinyağı
yarım su bardağı ılık su
1 demet kuşkonmaz
1 adet enginar konservesi
parmesan peyniri rendesi
karabiber
tuz

Ashak - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Unun ortasına yağı, tuzu ve suyu koyun ve yoğurun. Yarım saat dinlendirin. Kuşkonmazları temizleyip 2 dk kadar haşlayın. Tavaya zeytinyağını koyun ve doğranmış kuşkonmazları, enginarları koyup kavurun.

Tuz ve karabiberini de ekleyip soğumaya bırakın. Hamuru üçe ayırın. Herbirini ince dikdörtgen şeklinde açın. Zeytinyağıyla yağlayıp hazırladığımız içten koyun. Üzerine peynir serpip Rulo şeklinde katlayıp üzerini yağlayın. Önceden ısıtılmış fırında pişirin...