Malzemeler

2 Çorba kaşığı tereyağı
2 Adet soğan
4 Diş sarımsak
2 Adet sivribiber
100 gr mantar
100 gr kalamar
100 gr ahtapot
100 gr fener balığı
100 gr karides
10 Adet midye
1 Adet domates
1 Su bardağı domates suyu
1 Kahve fincanı soya sosu
1 Çay kaşığı kırmızı pulbiber 
 
 
Hazırlanışı 
 Tereyağını bir tencerede eritin.
Küçük küçük doğranmış soğanları, sarımsakları, mantarları ve sivribiberleri ilave edin.
Mantarlar bıraktıkları suyu çekene kadar kavurun.
Sonra iri parçalar halinde kesilmiş kalamar, ahtapot, fener balığı, karides ve midyeleri ekleyin.
Domatesin kabuğunu soyduktan sonra dörde bölerek tencereye aktarın ve bir taşım kaynatın.
Soya sosunu ilave edin.
Tencereyi ateşin üzerinden indirin.
Folyo kağıdını fırın tepsisine yerleştirin.
Bir kenarı tepsinin dışında kalsın.
Malzemeyi tepsiye boşaltın.
Folyonun diğer parçasını malzemelerin üzerine örterek kenarlarını sıkıca kapatın.
Orta ısılı fırında 10 dakika pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.