TED Isparta Koleji Lisesi Öğrencileri yıl boyu derslerde öğrendikleri kazanımları daha iyi kavramak ve bu kazanımların  yaşamla ilişkisini kurabilmek için  proje çalışmaları altında geliştirdikleri ürünleri bilim ve sanat gecesinde sergilediler. 

TED Isparta Koleji’nden yapılan açıklamada; “Matematiğe dokunmak temasıyla  öğrencilerimize vermiş olduğumuz projeler Bilim ve Sanat gecemizde sergilendi. Öğrencilerimiz sergide Pisagor'un Adalet Kupası, Nim Oyunu, Üç Boyutlu Cisimlerin Açılımı, Fligrafi ile Eğriler, Napierin Kemikleri, Topolojik Düğümlerle Oyunlar, Optik İllüzyon gibi proje ürünlerini tanıttılar.

TED Isparta Koleji Lisesi öğrencileri Biyoloji dersinde laboratuvarda hazırladıkları böcek müzesini ve mikroskopta inceledikleri preparatların fotoğraf görüntülerini bilim ve sanat gecesinde sergilediler.

TED Isparta Koleji Lisesi öğrencileri fizik dersinde öğrendikleri kazanımları daha iyi pekiştirmek ve fizik dersini  hayatla ilişkilendirmek adına deneysel çalışmalara zaman ayırmaktadır. Bu ilke ile çalışmalarını sürdüren  öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları bilim ve sanat gecesinde sergilediler.

Sergide ayrıca öğrencilerin kimya dersi için hayal güçleriyle geliştirdikleri atom modelleri, coğrafik oluşumlar,  tarih, felsefe ve edebiyat alanında iz bırakan sanatçıların poster tasarımları sunuldu.

Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

Bir yıl boyunca derslerde gördükleri kavramlarla ilgili proje çalışmaları yapan ve bu çalışmaları günlük yaşamla ilişkilendirerek birer ürün haline getiren tüm öğrencilerimizi ve bu çalışmalara rehberlik eden öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz” denildi.