1 Eylül 2023 Cuma günü saat 14.30'da, gerçekleşen kurada, veliler, çocuklarının okullarına kaydının nasıl yapılacağını ve sınıflarının nasıl belirleneceğini görmek için yoğun bir şekilde takip ettiler.

Kura çekimine geçilmeden önce, Okul Müdürü Baki Yazan, katılan öğrenci sayısı ve önemli detaylar hakkında bilgi verdi. Yazan, velilerin öğretmen tercihine saygı gösterdiklerini ancak okulun öğretmenlerinin zümre işbirliği içinde çalıştığını vurguladı. Ayrıca, velilerin okulun gerçek iklimini deneyimledikten sonra kaygılarının yerinde olmadığını göreceklerine inandığını ifade etti.

Okul Müdürü Baki Yazan'ın konuşmasının ardından, kura çekiminde görevli olan öğretmenleri tanıtarak sözü komisyon başkanına ve komisyona devretti. Bu aşamada, birinci sınıfa kayıt yapacak öğrencilerin öğretmenleri belirlenerek sınıfların oluşturulduğu kaydedildi. Veliler, çocuklarının eğitim yolculuğunun başlangıcını heyecanla beklerken, okul yönetimi ve komisyon üyeleri, adil bir kura çekimi ile yeni bir öğrenim dönemine hazırlık yapmış oldu.

Tedavi Görmek İçin Geldiği Isparta'da 3570 Dolarını Kaybetti Tedavi Görmek İçin Geldiği Isparta'da 3570 Dolarını Kaybetti