Satışa sundukları ürünlerin fuarda halkın yoğun ilgisini çektiğini ifade eden işletme yetkilisi Sevim Mudul, fuarı değerlendirdiği ve işletmeleri hakkında yaptığı bilgilendirmede şu sözlere yer verdi:” İşletme olarak yöresel ve geleneksel tatları geleceğe taşımayı amaçladık. Restoranımızı da içine alan bir dinlenme tesisi olarak hizmet vermekteyiz. O nedenle seyahat halinde bulunan ve ülkemizin bir çok noktasından işletmemizde ağırladığımız misafirlerimiz bulunmakta. Burdur ilinin yöresel lezzetlerini bu ziyaretçilerle buluşturarak yöremizin turizm yönünden de gelişimine katkı sağlamaktayız. Yine sıradan bir restoran olmanın dışına taşıdığımız hizmetlerimizle döneminde geleneksel ramazan sofraları kurarak hemşehrilerimizin ve ziyaretçilerimizin sevdikleriyle keyifli ve lezzet dolu bir iftar geçirmeleri için de hizmet veriyoruz. Yöremiz gastronomisinin tanıtımı ve yaşatılması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

İLK OLMASINA RAĞMEN FUAR ÇOK BAŞARILIYDI

Burdur iline ait yöresel ürünlerden meşhur ceviz ezmesi ,paşa helvası,kenevir helvası, bununla beraber süzme yoğurt, tereyağı peynir, bunun gibi yine el yapımı erişte,makarna gibi tüm ürünlerimizi fuarda halkımızla buluşturduk ve satışa sunduk. Fuar katılımı yüksek, güzel ve hareketliydi. Temennimiz o ki,daha nicelerini birlikte yaşarız. Büyük şehirlerde yapılan bu tür tanıtımların bizim gibi küçük şehirlerde başarılı bir organizasyonla gerçekleşmesi ve ilk sefer yapılmasına rağmen güzel neticelenmesi hepimiz adına sevindirici. İşletmemizde bulunan tüm ürünlerimizi halka tattırdık,hepsi organik ve yöresel ürünler.Halkın ilgisi oldukça iyiydi ama tabii ki ekonomik krizden dolayı insanlar alışveriş yaparken zorlanıyordu.Daha küçük ürünler,daha ucuz ürünler almaya çalıştılar. Alışveriş yapanlar tarafından “ürünler güzel ama işte maddi anlamda biraz sıkıntılıyız” şeklinde konuşmalara da tanık olduk. Ama öte yandan bütün ürünlerimizi halkımız beğenerek aldı, hepsinin hoşuna gitti.

Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı

YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZ ÇOK İLGİ GÖRDÜ

Fuarda yapmış olduğumuz ürün tanıtımı ve satışlardan memnunuz. Katılımdaki amacımız zaten işletme ismimizin ve ürünlerimizin tanıtımını yapmaktı . Yorucu ve tempolu bir 3-4 gün geçirdik fakat her şey çok güzeldi. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

HİJYEN VE LEZZET DAİMA ÖNCELİĞİMİZ

Burdur’da Burdur- Afyon karayolu altıncı km’de Mudulbey Dinlenme Tesisleri olarak hizmet vermekteyiz. Tesis içerisinde bulunan restoranımızda meşhur Burdur şiş ve peynirli pide de yöresel lezzet olarak bulunmakta.Mandıramızda üretilen yöresel ürünler de yine doğrudan tüketiciye ulaşmakta, diğer tüm yöresel ürünlerle birlikte satışa sunulmakta. Yol üstü bir dinlenme tesisi olduğumuz için restoranımız çok büyük bir rağbet görmektedir.Bütün ürünlerimiz ev yapımı tadında ve tamamen doğaldır.Hijyen bir mutfağa sahibiz.

KADIN İSTİHDAMINI ÖNEMSİYORUZ

Tüm ürünlerimizin üretiminde başından itibaren kendimiz tek tek ilgileniyoruz.Hiçbir şeyi gözardı etmeden,temizlik konusunda da çok hassas davranıyoruz.Hijyen ve lezzetin her zaman önceliğimiz olduğunu söyleyebilirim.İşletme olarak en fazla kadın istihdamı sağladığımızı, işletmemizin bir kadın yöneticisi olduğunu bu anlamda ayrıcalıklı bir farkındalık oluşturduğumuzu  ifade etmek isterim. / Elif AKGÜL