Ispartaspor Teknik Direktör  Yusuf Şimşek görevinden istifa etti. Olağanüstü toplanarak Şimşek’in istifasını değerlendiren Ispartaspor yönetimi, istifayı kabul etti. 

HER VEDA BİR BAŞLANGIÇTIR. AMA DİK DURUŞ ÖNEMLİ

Teknik Direktörlük görevinden istifasının ardından sosyal medya hesabından 'HER VEDA BİR BAŞLANGIÇTIR. AMA DİK DURUŞ ÖNEMLİ' yazılı bir paylaşım yapanYusuf Şimşek taraftarlardan ve Ispartaspor sevenlerinden çok büyük tepki topladı.

Kurban Bayramı Tatili: Ne Zaman Başlıyor, Kaç Gün Sürecek Kurban Bayramı Tatili: Ne Zaman Başlıyor, Kaç Gün Sürecek

Sezon öncesi Yusuf Şimşek için düzenlenen İmza töreninde kendisinin Isparta'nın damadı olduğunu belirterek bu takım için 2 kat fazla çalışacağım diyen Şimşek'in ayrılık sonrası dik duruş önemli gibi manalı mesajı akıllarda soru işareti bıraktı

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

Ispartaspor'da Yusuf Şimşek'in istifasıyla yönetim kurulu toplandı. Başkan Kabalak'ın rahatsızlığı nedeniyle 2. Başkan Gültekin Özdemir başkanlığında yönetim toplandı. Yusuf Şimşek'in istifası değerlendirildi. Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldığı ve 4 teknik direktör ismi üzerinde istişareler yapıldı. 4 isim masada duruyor. Yönetim Kurulu toplantı halinde bu 4 teknik direktörün artı ve eksileri değerlendirildikten sonra yarın bu isimlerden biriyle anlaşma sağlanacağı öğrenildi. 
Biri yerli olmak üzere 4 teknik isim üzerinde istişareler yapılıyor.