Ak Parti Isparta milletvekili Osman Zabun ilk icraat olarak isparta Antalya ve Isparta Konya yollarının geriye kalan kısımlarını duble yol yapılması için dün Antalya karayolları bölge müdürlüğüne giderek bir kısım  görüşmeler  gerçekleştirdi.

Isparta'da elektrik kesintisi (30 Nisan Salı) Isparta'da elektrik kesintisi (30 Nisan Salı)

Zabun yaptığı açıklamada özellikle Isparta Antalya Dereboğazı yolunun Tüneller ve viyadükler nedeniyle ciddi yatırım maliyeti gerektirdiğini ancak bu yolun yapılmasının elzem olduğunu ve haklı gerekçelerle ilgili birimlere yeniden sunduklarını ifade etti.

Yolun yapımı için konuya zaten oldukça vakıf olan karayolları genel müdürünün bakan olarak görevlendirilmesi ardından şimdi yeni karayolları genel Müdürlüğü’nü atanması bekleniyor, Zabun karayolları genel müdürün atanmasıyla Isparta Antalya ve Isparta Konya yollarının yapılması için girişimlerini aralıksız sürdüreceklerini bu konuyla ilgili hiçbir olumsuz görüşün olmadığı karayollarının  projeleri hayata  geçirilmesi için tüm imkanları seferber edeceklerini ifade etti.

Isparta gündeminin ilk önceliği olarak görülen bu yolun yapımı için aralıksız haber çalışması yapan Haber32 olarak şehrimiz adına girişiminden dolayı AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun'a teşekkür ederiz.