Geçtiğimiz gün Temsilcilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ve inşaat sektöründe en yaygın olarak kullanılan zemin güçlendirme konusunda işin Uzmanı olan Ege Zemin İnşaat A.Ş. Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Yıldız, konuşmacı olduğu seminere, odaya mensup İnşaat Mühendisleri katıldı.

Osman Sınav'ın Acı Günü Osman Sınav'ın Acı Günü

Seminer programının açılış konuşmasını yapan İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz, zemin güçlendirme ve temel kazık yöntemlerinin bir binanın inşaasında son derece önem arzettiğini belirterek; “Öncelikle seminerimize hoşgeldiniz diyorum. Katılımlarınız bizi son derece memnun etmiştir. Siz değerli üyelerimize mesleğimizin her kolunda bilgilendirmek için işin uzmanlarını sizlerle buluşturuyoruz. Bugün de ‘Temel Mühendisliği Tasarım ve Uygulamaları, Zemin Güçlendirme ve Temel Kazık Yöntemleri’ konulu bir seminer tertip ettik. Ben sözü, seminerimize konuşmacı olarak katılan ve davetimizi kırmayan değerlin meslektaşımız Ege Zemin İnşaat A.Ş. Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Yıldız’a bırakıyorum” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz’ın konuşmasının ardından Ege Zemin İnşaat A.Ş. Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Yıldız tarafından ‘Temel Mühendisliği Tasarım ve Uygulamaları, Zemin Güçlendirme ve Temel Kazık Yöntemleri’ konulu seminer gerçekleştirildi.

Özge Kılınç