Isparta'da 38 Yıllık Usta Lezzet Sırrını Açıkladı Isparta'da 38 Yıllık Usta Lezzet Sırrını Açıkladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan depremzedelerden 62 yaşındaki Halil Ercan, gözyaşları içinde 1 yıldır görmediği 25 yaşındaki oğlu Resul Ercanarıyor. KYK yurdunda kalan ve simit satarak geçimini sağlayan Halil Ercan, endişe içinde olduğu oğlunun yanına gelmesini umut ediyor.

Deprem, Hatay-İskenderun'da Halil Ercan'ı yakaladı ve depremin ardından Manavgat'a gelerek KYK yurdunda kalmaya başladı. 62 yaşındaki Resul Ercan, simit satarak geçimini sağlamak için Manavgat Belediyesi'nin İbrahim Sözen Caddesi'nde kendisine gösterdiği bir yerde çalışıyor. Halil Ercan, Manavgat'ta iyi insanlarla karşılaştığını ve onların kendisine her konuda yardımcı olduğunu belirtiyor. Ancak tek derdi, 1 yıl öncesine kadar İskenderun'da birlikte yaşadığı 25 yaşındaki oğlu Resul Ercan'a olan özlemi. Oğlu Resul Ercan, 1 yıl önce Denizli'de yaşayan bir asker arkadaşının yanında çalışmaya gitmiş. Ancak istediği gibi olmadığını ve Antalya'ya geldiğini öğrenmiş.

depremzede-baba-1-yildir-gormedigi-oglunu-ariyor-HZwj5

Halil Ercan, oğluyla son olarak 2 ay önce telefonla görüştüğünü ancak o tarihten beri haber alamadığını dile getiriyor. Oğlunun saf birisi olduğunu ve kötü yollara düşmesinden, başına bir şey gelmesinden endişe duyduğunu ifade ediyor. Halil Ercan, oğlunun Manavgat'a gelmesini ve kendisiyle birlikte yaşamasını istiyor. Oğlunun mesleği olduğunu ve buradaki tanıdıklarının her konuda yardımcı olacaklarını söylediğini belirtiyor. Babası, "Ne olur oğlum, gel buraya, birbirimize destek olalım, can yoldaşı olup birlikte yaşayalım. Seni çok özledim" şeklinde konuşuyor.