Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta 32 Spor’un Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maça gitmek isteyen taraftarlara otobüs tahsis etti. Taraftarlar, 6 otobüsle Isparta’dan Bursa’ya doğru hareket ederken, Isparta 32 Spor’a destek veren ve kendilerine otobüs tahsis eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Isparta 32 Spor’un geçen hafta Nazilli Belediyespor’u 4-0 yendiği maçı tribünden takip etmiş ve maç sonunda taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşmıştı. Taraftarlar maç sonunda Bursaspor deplasmanı için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den otobüs talebinde bulunmuşlardı. Hafta içinde Isparta 32 Spor yöneticileri, teknik heyeti, futbolcuları, altyapı sporcuları ve taraftar guruplarıyla bir araya gelen Başkan Başdeğirmen, deplasmanda futbolcuları yalnız bırakmayacaklarını belirterek,  “Taraftarlarımızdan kaç kişi gelecekse Bursa’ya arkanızdan getireceğiz. Orada 12. adam biz olacağız ve size destek vereceğiz. Oradan 3 puanla gelirsek pazar günü 10 bin seyirci kendi tribünlerimizde olacak” demişti.

Taraftar grupları Bursaspor deplasmanına gitmek isteyenlerin taleplerini aldı ve maçı tribünden takip etmek isteyenler için 6 otobüs tahsis edildi. Bu gece belediye binası önünde buluşan taraftarlar kendilerine tahsis edilen otobüslere binerek, Bursaspor maçı için yola çıktı. Her yaş grubundan taraftarın yer aldığı kafile yolculuk öncesinde renkli görüntüler oluşturdu.

Taraftarlar kendilerine deplasman maçı için otobüs tahsis eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Bursa’ya maç için gittiklerini belirten taraftarlar, “Takımımıza güveniyoruz. Bursa’dan 3 puanla dönmek istiyoruz. Belediye Başkanımızın sayesinde ücretsiz bir şekilde maça gidip geleceğiz. Belediye Başkanımıza sonsuz sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz. Ayrıca Başkanımız kumanya desteği de verdi. Belediye Başkanımıza destekleri ve otobüsler için teşekkür ediyoruz. Maçı alıp döneceğiz, haftaya da Afyonspor maçında tribünleri dolduracağız. Başkanımızdan Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz” dediler.

İDEMİR Yapı’dan Isparta’ya önemli yatırım İDEMİR Yapı’dan Isparta’ya önemli yatırım

Küçük çocuğuyla Bursaspor deplasmanına giden bir taraftar da “Maça çocuğum gitmek istedi. Ispartaspor maçını her zaman takip ediyor. Her zaman Ispartaspor destekçisiyiz. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.