İkinci El Araç Satışlarında Zorunlu Güvenli Ödeme Sistemi Başlıyor İkinci El Araç Satışlarında Zorunlu Güvenli Ödeme Sistemi Başlıyor

Marangoz, 126 ülkeyi gezdiğini ve 40 farklı dil bildiğini belirterek, bu deneyimlerini sergilediği kostümlerinde Türk, Şaman ve Osmanlı kültürlerinin izlerini taşıdığını ifade etti.

“Türkiye'de resmi olarak 40 dil bilen tek rehber benim” diyen Marangoz, insan ve hayvan sevgisi üzerine yaptığı çalışmalarla farklı kültürlerden insanlarla güzel bir sinerji yakaladığını vurguladı. Özellikle gençlerin yoğun ilgisini çeken kostümleriyle caddelerde dolaşırken, birçok kişiyle fotoğraf çektirdiğini söyledi.

26 yıldır bu alanda faaliyet gösterdiğini ve yurt dışında Almanya, Fransa gibi birçok ülkeyi ziyaret ettikten sonra Türkiye'ye döndüğünü belirten Marangoz, aslen Ispartalı olduğunu ve bir süre daha burada olacağını dile getirdi.

Marangoz, sezon sezon gezip organizasyon ve animasyon alanında bir iş kurmayı planladığını, balon sanatından ebru, origami, ışık sanatına ve ateş şovlarına kadar birçok alanda yetenekli olduğunu, ayrıca kostüm tasarımına da büyük ilgi duyduğunu ekledi.

Haber/ Ali Rıza Cesur