15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çapan mesajında; “Güneşin topraklarımızda  batmayacağı günleri hayal etmiyoruz ancak ; güneşin doğduğu yerden battığı yere kadar Türk'ün adaletini , merhametini ve hoşgörüsünü nizamı âlem  düsturu ile yer yüzüne egemen kılmanın umudu  ile Türkiye Yüzyılına giriyoruz.

Bir devrin başlangıcı , bir devin uyanışı ve bir milletin kenetlenmesi ile yazılan destanın adı 15 Temmuz. Birlik ve beraberliğin, milli şuur ve milli iradenin çelikten, zırhtan, kurşundan daha sağlam olduğunun  göstergesi gazilerimiz ve  şehitlerimizdir .

Başdeğirmen: Daha fazla hizmet alacağız Başdeğirmen: Daha fazla hizmet alacağız

Vatanımızın ve milletimizin bekası için can veren tüm kahramanların asla ölmediğinin ayetlerle sabit delilidir Şehadet makamı.

Toprağımız, Bayrağımız ve İslam sancağımız için bir ölüp bin dirilen kutlu neferler oldukça, çürümeye yüz tutmuş bu dünyada  Milletimize ışık tutacaktır  15 Temmuz Destanı ve  uluslara örnek olacaktır Türkiye Yüzyılı.

Vatana ihanetin hükmü ölüm olmasına rağmen merhameti ile dünyaya nam salmış şanlı Türk devletinin şevkatli kollarında beslenen  (İdam edilmeden cezasını kanunlar çerçevesinde çekenler) ve  akıllarından yeniden ihanet senaryoları geçiren hainler şunu çok iyi anlamalılar : "Tarihin derinliklerine kök salmış  Kadim Türk Devlet aklı; Milli iradenin yegâne sahibi Aziz Milletiyle birlikte hainlerin olası tek hamlelerinde, onlara bu sefer gömülecek mezar toprağı bile bırakmayacaktır."

Vatanı , Bayrağı, İslâm Sancağı için can veren yiğitler , bir ölüp bin dirilen kutlu erler , aramızda gezen binlerce şehitler bunun en büyük teminatıdır. En başta  Türk'ün var olduğu Müslümanlıkla yoğruldugu andan itibaren günümüze kadar Şehit olmuş tüm Şühedaya Allah'tan rahmet ve  Yüzbinlerce gazimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Ayrıca 15 Temmuz'da Vatanı bölünmesin diye, demokrasi ortadan kalkmasın diye, hainler emellerine ulaşmasın diye  şehit düşen; Askerlerimize, Polislerimize, sivillerimize, Kadınlarımıza , çocuklarımıza Rahmet diliyoruz Ruhları Şâd mekânları cennet olsun.

Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Ve asıl hainlere geçit vermeyen Milli iradeye sahip çıkan demokrasinin ve güzel yurdumuzun yegane sahipleri , tarihinden ve atalarından aldığı güçle geleceğe umutla bakan, 15 Temmuz da sokağa çıkan

Milletimize minnettarlığımızı vurgulamak istiyoruz.

Yarın "15 Temmuz günü" 2016 da olduğu gibi Tüm Isparta halkını 7.sini anacağımız 15 Temmuz Destanını, Türkiye Yüzyılına yaraşır bir şekilde geçirmek için 15 Temmuz meydanına bekliyoruz.

Allah aziz millettimizden razı olsun.

Şanlı devletimizi de Daim ve Kaim eylesin” ifadelerine yer verdi.