Isparta Belediye Meclisi üyeleri tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya teşriflerinin 92.yıldönümü anısına 1881 adet badem fidanı dikilerek, Atatürk Hatıra Ormanı oluşturuldu. 
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kirazlıdere bölgesinde çalışmaları tamamlanan alanda Isparta Belediyesi 2019-2024 dönemi Meclis Üyeleri Atatürk Hatıra Ormanı kuruldu, 1881 adet badem fidanı toprakla buluşturuldu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti ve MHP’li meclis üyeleriyle birlikte alanda fidan dikimi yaptı, fidanların ilk can suyunu verdi. 
MHP’li Belediye Meclis Üyesi Süleyman Gülboy, meclis üyeleriyle fidan dikmeye geldiklerini ve çok anlamlı bir gün olduğunu söyledi. Gülboy, dikilen fidanların ağaca dönüştükten sonra kendileri için çok güzel bir hatıra olacağını belirtti. 


Belediye Meclisi MHP Grup Sözcüsü Şükrü Oğuzhan Göker de Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün bölgede 1500 adet fidan dikimi yaptığını, bu sayıyı 1881’e tamamlamak için kendilerinin de fidan diktiğini söyledi. Göker, “Bundan dolayı mutlu ve gururluyuz. Başta sayın belediye başkanımız olmak üzere tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydoğdu, dikilen fidanların büyümesini ve meyvesinden yararlanılması temennisinde bulundu. Aydoğdu, “Atatürk ismi zaten büyük. Biz de Atatürk ismini yaşatmak için Atatürk Hatıra Ormanı oluşturmaya geldik. Burası da bizim hatıramız olsun” diye konuştu.

Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi


Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise Nisan ayı ilk meclis toplantısından sonra belediye meclis üyeleriyle birlikte Atatürk Hatıra Ormanı için fidan diktiklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Burada 1881 badem fidanı dikerek 2019-2024 dönemi belediye meclis üyelerimizin adına Atatürk Hatıra Ormanı oluşturduk. Kısa sürede bu fidanların yeşermesini ve meyvelerini yemeyi Rabbim bizlere nasip etsin” görüşlerinde bulundu.