20-21 Temmuz 2024 Tarihinde yapılacak olan Eğirdir Triatlonu için Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Türkiye Triatlon Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Ender Baş ile birlikte imzayı attı.

22. si düzenlenecek olan Eğirdir Triatlonu Türkiye Kupası M3, Yıldız, Genç ve Yaş Grubu kategorisi için Türkiye Kupası özelliği taşırken Elitler için Türkiye Finali olacak.

Başkan Veli GÖK; ‘Her dalda sporun ve sporcunun merkezi haline gelen Eğirdir’imiz başta Triatlon, Kick Boks, Taekwondo, Yüzme, Yelken ve diğer branşlara her zaman ev sahipliği yapmış, yüzlerce sporcu ve spor severi ağırlamayı başarmıştır. Bundan sonrada İlçemiz sporun merkezi olmaya devam edecektir. Önümüzdeki yıl rahmetli eski Belediye Başkanımız Tacittin Gençay’ın başlattığı 22. Triatlon yarışlarının Eğirdir’imizde gerçekleşecek olmasından dolayı mutluyuz. Başta Triatlon Federasyonu Başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

LPG Fiyatlarına Büyük İndirim Geliyor! LPG Fiyatlarına Büyük İndirim Geliyor!

Türkiye Triatlon Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Ender Baş’ta misafirperverlikleri ve desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’e teşekkür etti.

Eğirdir Bülten