Bim Market Haftanın İndirimli Ürünlerini Paylaştı Bim Market Haftanın İndirimli Ürünlerini Paylaştı

28 yıldır Isparta Belediye İş-Sendikası Başkanlığını başarıyla sürdüren efsane Başkan Cemal Kurt, hafta sonu Barida Otelde yapılan 12. Olağan Genel Kurulda 4 yıllığına yenden başkanlığa seçildi.
Efsane Başkan Cemal Kurt genel kurul sonrasında destek verenlere teşekkür ederek işçi arkadaşları için onurlu mücadeleye kaldığı yerden devam edeceklerini söyledi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Isparta Belediye İş-Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt şu görüşlere yer verdi; 
“Genel kurulumuzu onurlandıran sendikamız genel kurulu eğitim, basın, yayın genel sekreteri Kemal Çavuşoğlu, Antalya Şube Başkanı Mehmet Mercan Ve Ekibi, Konya Şube Başkanı İbrahim Koral, Türk İş İl Temsilcimiz Osman Korkmaz ve Türk İşe Bağlı İl Başkanlığı, Temsilcilikleri, Şube Başkanları, İl İçinden ve dışından gelen basınımızın güzide temsilcileri, genel kurula il içinden ve dışından gelen delege arkadaşlarıma, genel kurulumuzu çiçekle onurlandıran başta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve diğer belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. 
 Belediye İş Sendikası Isparta Şubesi olarak daima çalışan, ekmeğine sahip çıkan üyelerimizin yanında olduk, her zaman toplum menfaatini düşündük, onların sorunlarını kendi sorunumuz olarak gördük, görmeye de devam edeceğiz. 
Belediye çalışanları şehirde ve köyde yaşayan halkın çöpünü topluyor, kanal temizliyor, arıtma tesisinde çalışıyor,  yol, su, itfaiye, park ve bahçelerde çalışıyorlar, karla mücadele ediyorlar. Halkın sağlıklı ve rahat yaşam sürmelerini sağlıyorlar. Gece gündüz demeden verilen görevi yerine getiriyor ve çalışıyorlar. Devam eden toplu iş sözleşmelerimiz vardır. Belediye başkanlarımızdan beklentimizi karşılayacak, onurlu bir şekilde yaşayacak ücret anlaşması yapmayı umut ediyoruz.
 Belediye iş sendikası olarak genel başkanımız Sayın Nihat Yurdakul önderliğinde Türk bayrağının olduğu her yerde mücadeleye devam ediyoruz. 
Delege arkadaşlarım ve sendikamıza bağlı bütün üyelerimize mevcut görevime devam etmem konusunda vermiş oldukları yetki için teşekkür ederim.”