Programın ilk dakikalarında Günaydın’a cevap veren Başdeğirmen, “Haklarında açılmış ağır ceza davalarına baksınlar. Kayınbiraderi, yakınları da yargılandılar. Hem de arka odada oturdukları için. Benim arka odamda kimse oturmuyor” dedi. İYİ Parti adayı Ahmet Tural için ise; “Bir başka arkadaş çıkıyor ben 35 senedir bu memlekette hizmet ediyorum diyor. İyi de bu memlekete bir tane çeşme mi yaptırdın? Hizmet ettiysen kendine etmişsin” diye konuştu.

Başkan Başdeğirmen bugüne kadar belediyenin tek kuruşunu yemediğini, yedirmediğini, eşe-dosta peşkeş çekmediğini, belirterek  ‘böyle bir şey varsa zehir zıkkım olsun. Hadi onlarda çıksınlar ve aynı şeyi söylesinler’ dedi.

3 adayında kendisine yağmur gibi saldırdığını ve neredeyse 3’lü ittifak oluşturduklarını söyleyen Başkan Şükrü Başdeğirmen sözlerini şöyle sürdürdü:

“Beni türlü iftiralarla karalamaya çalışanlar önce kendilerine bir baksınlar. Haklarında açılmış ağır ceza davalarına baksınlar. Kayınbiraderi, yakınları da yargılandılar. Hem de arka odada oturdukları için. Benim arka odamda kimse oturmuyor. Kimseye proje çizdireceksin diye dayatmıyoruz. Eskiden 18 ayda proje çıkmazken şimdi 18 günde projeler onaylanıyor.

Bir başka arkadaş çıkıyor ben 35 senedir bu memlekette hizmet ediyorum diyor. İyi de bu memlekete bir tane çeşme mi yaptırdın? Hizmet ettiysen kendine etmişsin. Ben başkan olmadan önce de bu memlekete hizmet eden biriydim. 6 tane okul yaptırdık. Hayırseverlerin yardımları ile yaptık bunları. Bu 3 arkadaşa da soruyorum yaptığımız bu okullarda 1 kuruş yardımınız var mı?

2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın kataloğu 2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın kataloğu

Bir diğer çıkıyor ‘Az laf çok iş’ diyor. Söyleyecek hiçbir şeyin yok ki. İstihdam sağlayacağım diye konuşuyor. OSB’den 80 bin metrekare yer almış hukuki süreçten dolayı yatırım yapamamış. Zamanında rant sağlamak amacıyla almışsın. 2 yıl içerisinde buraya en az yüzde 25 yatırım yapmazsan OSB burayı senden geri alır. Şimdi durmuş az laf çok iş diyor. Utanmadan iftira kamppanyalarını sosyal medyadan paylaşmaktan başka iş yaptıkları yok.”

Haber Merkezi