Mesleğe ilk olarak 6 yaşında dayısının yanında başlayan Erden, çocukluk yıllarında ilk olarak klavye çalmayı öğrendi. Yıllar geçtikçe çeşitli müzik aletlerinde kendini geliştiren Erden, düğünlerde ve çeşitli etkinliklerde sahne alıyor. Müzik aletleri çalmada ilerleyen Erden şuan piyona çalma eğitimi bile veriyor.

Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış

Çalmaya büyük bir merakla başladığını ve kendisini sürekli geliştirdiğini belirten Erden; 'Çocukluğumda dayımın yanında bateriye bir merakım oluştu. Dayımın beni bir kere düğüne götürmesiyle içimde büyük bir müzik hevesi oluştu.
Erden ifadelerinin devamında “ Daha sonra bu konuda kendimi geliştirerek Isparta'da düğünlerde ve  organizasyonlarda çalmaya başladım. Oradan düğünlerde de çalmaya devam ettim. Sanatçı dediğin kendini dinlettirebilmelidir. Bizler insanların gönüllerine hitap ediyoruz. Çaldığım mekanlarda dinleyen insanların dertlenip saatlerce ağlamalarına şahit oldum.
 Fakat insanlar bir sanatçıyı dinlemeye geldiklerin de müziği duyduklarında bütün bunlar tek tek yüzlerine yansıyor.. Sanat insan ve toplum için çok önemli bir şeydir. Sanat insanı yansıtır. Sanat toplumu yansıtır. 
Düğünlerde bile bir tıngırtı gelini ve onun ailesini saatlerce ağlatır. 
BİZLER YERİMİZİ TEKNOLOJİYE BIRAKTIK
Kentte şuan Playback ve çeşitli teknolojilerle müzik yapmanın basite indiğini belirten Erden yeni sanatçıların yetişmediğini söyledi. Erden “Şuan çeşitli teknolojik aletler sayesinde düğün ve organizasyon gibi yerlerde müzik kolay bir hal adlı. Müzik aletleri çalan insanlar azaldı. Bizde artık yerimizi yeni çıkan elektronik müzik aletlerine bıraktık. Bu alanda benim hiç çırağım yoktur” dedi.

MÜZİK ALETLERİ SATIŞIMIZ VAR