Isparta’da Cumhuriyet aşığı olarak milli bayramlarda okuduğu Cumhuriyet ve kahramanlık şiirleriyle tanınan Ethem Kızılkaya, her milli bayramda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Başdeğirmen, Ethem Kızılkaya ile hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Ethem Kızılkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyarete geldiğini belirterek, “Çok memnun oldum. Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Firar Eden Şahıs Isparta'da Yakalandı Firar Eden Şahıs Isparta'da Yakalandı

Ethem Kızılkaya, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bu sene 101. yıldönümünü kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı şiirleri okudu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İslamköylü Ethem Kızılkaya’nın her milli bayramda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da kendisini ziyaret ettiğini söyledi. Kızılkaya’nın tecrübelerinden istifade ettiklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Ethem amcamız yıllar önce ezberlediği şiirleri hiç unutmadan okuyor. Tarihimizi anlatan, milli duygularımızı kabartan o güzel şiirlerini her milli bayramda bizlere gelip okumasından çok mutlu oluyoruz. Sağ olsun bizleri hiç unutmuyor devamlı ziyaret ediyor. Biz de kendisine saygı ve sevgiyle karşılık veriyoruz. Şiirlerini dinlediğimiz zaman milli duygularımızı son derece üst seviyelere taşıyor. Kendisinden Allah razı olsun, teşekkür ediyorum. O bizim bir değerimiz, büyüğümüz, kıymetlimiz. Şiirlerini devamlı okumasını istiyoruz. İnşallah daha güzel günlerde, milli bayramlarda o güzel şiirlerini dinlemeyi Rabbim bizlere nasip etsin inşallah. Ethem amcamıza tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.