Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi

Olay, saat 12.30 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi Hurma Caddesi'ndeki 4 katlı apartmanın giriş dairesinde meydana geldi. Maia Tarkanova, yaklaşık 1 ay önce hamileliğinin takibi için Antalya'ya yerleşti ve burada eşi ve 6 çocuğuyla yaşamaya başladı.

Hamileliğinin 9. ayında olan Tarkanova'dan bir süre ses alamayan 14 yaşındaki kızı, annesini uyandırmak için odasına girdi, ancak başarılı olamadı. Endişe içinde karşı komşularına başvurdu, fakat komşular da Tarkanova'yı uyandıramayınca durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar sonrasında polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık görevlileri yaptıkları incelemede, Maia Tarkanova'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Belediye tabibi, ölümün şüpheli olduğunu düşünerek olay yeri inceleme ekiplerini ve savcıyı çağırdı.

Savcı ve inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Tarkanova'nın cansız bedeni, otopsi yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.