-99   günlük, futbola olan hasretimiz nihayet,  bitiyor.

            -Merak ettiğimiz yepyeni genç  ISPARTA 32 SPORUMUZA kavuşuyoruz.

            -Futbol dolu haftalar geldi çattı. Haydi stada, haydi maça…

            Evet. TFF.  Süper lig, 1. Lig maçları derken, tam 59 yıldır oynanan TFF  2.ligde de maçlar başlıyor artık… Beyaz ve kırmızı gurupta toplam  ( 38  ) takım başarılı olmak için yola çıkıyor  ve   uzun soluklu maratonda yepyeni umutlarla müthiş mücadeleye girişecekler.

Kazasız- belasız,  hayırlı bir sezon dilerken,  futbolun 7’den 77’e tüm  paydaşlarına başarı diliyoruz.

            Bilindiği üzere TFF  2. Lig kırmızı gurupta mücadele verecek olan şehrimizin tek profesyonel futbol takımı olan Isparta 32 spor Pazar günü ligin ilk maçında saat 20.00’de Somaspor karşısına çıkacak.

            Hafta başından beri yoğun bir idman programı  dahilinde çalışan pembe-yeşilliler genç-koşan-diri bir takım görüntüsü verdi. 

 SDÜ ve ATATÜRK stadındaki çalışmalardan sonra görüşlerini aldığımız Isparta 32 spor teknik patronu Hakan Hayati Karaca özetle  : “2 kamp dönemimiz - 4 hazırlık  maçı sonrası,  yoğun idman programımızla lige hazır  hale geldik. Eksikliklerimiz olabilir.  Elbette ligde başarılı olmak istiyoruz. Ben kadromuza ve oyuncularımıza  güveniyorum. Bütçemize göre transferler yaptık. Sahada başarılı olmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Herkesi maça bekliyoruz. Ligin ilk maçında taraftarlarımızdan ricamız 90 dakika bizi desteklemeleridir. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.  

(MAÇ BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU)

Öte yandan Isparta 32 spor-Somaspor maçı bilet fiyatları belli oldu.

-PROTOKOL  TRİBÜNÜ VİP ÜCRETİ : 250.- TL.

-KAPALI TRİBÜN . 75.- TL.

- DEPLASMAN TRİBÜNÜ : 35.- TL. (Deplasman seyirci kontenjanı ise 245 kişi olarak belirtildi.)

-CK AKDENİZ MARATON TRİBÜNÜ : 35.-TL.

Otomobil Piyasasında Daralma Otomobil Piyasasında Daralma

(Protokol tribünü vip biletleri maç günü protokol girişinde satışa sunulacağı bileti olmayanların  maça  alınmayacakları duyuruldu. Maç günü kapılar ise saat 18.30  açılacak.  Ayrıca 0-7 yaş çocuklar ile engelli vatandaşlarımız  maçı  ücretsiz izleyebilecekler. )    

/ Sedat Cican