Türkiye'de Hayvan Varlığı Düşüşte Türkiye'de Hayvan Varlığı Düşüşte


Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ve Yönetim Kurlu Üyeleri, Toley-İş Sendikası Genel Başkanı Cemail Bakındı, Isparta Tes-İş Sendikası Şube Başkanı ve aynı zamanda Isparta Türk-İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz, Isparta Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen seçimde Yol-İş Sendikası Antalya 2 Nolu mevcut şube başkanı Adnan Kocabaş güven tazeledi.
Yol-İş Sendikası Antalya 2 Nolu Başkanlığı görevini 12 yıldır başarıyla yürüten Efsane Başkan Adnan Kocabaş, çalışma barışı içerisinde yönetim olarak başarılı bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi; “İşçi arkadaşlarımızın güvenine layık olarak yeniden güven tazeledik. Destek veren tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Ramazan Ağar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Toley-İş Sendikası Genel Başkanı Cemail Bakındı’ya teşekkür ediyorum. Isparta’dan ve çevre illerden buraya kadar gelerek destek veren tüm şube başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm işçi arkadaşlarımızın menfaatlerini ve alın terini koruyarak çalışma barışını sağlamak için çalışmalarımıza kaldığı yerden devam edeceğiz.” Diye konuştu. 
12 Mart 2022 tarihinde yapılan 11. Olağan genel kurulda Yol-İş Sendikası Antalya 2 Nolu Şube Yönetimi şu şekilde oluştu;
Yönetim Kurulu;
-    Adnan Kocabaş (Şube Başkanı)
-    Ömer Kuşbabalı (Şube Genel Sekreteri)
-    Koray Ateş (Şube Mali Sekreteri)
-    Bayram Balcı (Şube Teşkilatlandırma Sekreteri)
-    Ahmet Hazır (Şube Eğitim Sekretri9
Denetleme Kurulu;
-    İsmail Hakkı Yalçın
-    Hüseyin Işık
-    Ali Cığal
Disiplin Kurulu;
-    Ercan Kaya
-    Uğur Yel
-    Salih Aslan
-    Erol Tuğrul
-    Şener Aybay