Isparta'da Hamidabad Projesi Start Aldı Isparta'da Hamidabad Projesi Start Aldı

Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi, Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi düzenliyor. 31 Aralık Pazar günü Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programa tüm Isparta halkı davet edildi.

Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesinden yapılan açıklamada, ‘’Fetihlerin en şanlısı olan Mekke’nin Fethi insanların temel hak ve özgürlüklerini gasbeden zulüm düzeninden adil düzene geçen yolun açılmasıdır. Fetih, insanın merhametle ve adaletle buluşmasıdır.

75 yıldır ve son 3 aydır 8 milyar insanlığın, 2 milyar müslüman aleminin ve 60 islam ülkesinin gözlerinin önünde siyonist israil Filistin'li kardeşlerimize soykırım uygulamaktadır. Allah’ın izniyle yakın bir zamanda tüm insanlığın belası olan siyonist illetinden fetih ruhuyla kurtulacağız. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa’mızın mahsun yüzü yeniden gülecek ve yağız bir delikanlı gibi dimdik ayağa kalkacaktır!

Bu temenniler ile ilahiyatçı Ahmet Bulut’un konuşmacı olarak katılacağı, ezgi ve marşlarıyla Grup Haykırış'ın sahne alacağı, geçtiğimiz günlerde ülkemizin dört bir yanından da ebediyete uğurladığımız aziz şehitlerimizin ve müslüman coğrafyalarda siyonizmin saldırılarında hayatını kaybeden müslüman kardeşlerimiz anısına Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların yapılacağı, ezgiler, tiyatro ve Siyeri Neb-i ödül takdiminin olacağı bu coşkulu programa tüm Isparta halkımızı davet ediyoruz.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi