Isparta Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında bugün saat 14.00’de gerçekleşti. Toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü.

Yoklamanın ardından gündem maddelerine geçilmeden önce Başkan Şükrü Başdeğirmen “Değerli meclis üyeleri bildiğiniz gibi kanun belediye meclis üyelerine yılda 1 kez Ağustos ayında tatil imkanı vermiştir. Ancak bizler 4 yıldır iş yoğunluğumuz nedeniyle bu hakkı hiç kullanmadık. Bu yıl Ağustos ayında bu tatil hakkını kullanıp kullanmayacağınızı oylamaya sunacağım” dedi.

Başkan Şükrü Başdeğirmen şu anlık bir iş yoğunluğunun ve vatandaşın mağduriyetine yol açabilecek sıkıntının olmadığını belirterek tatil kararını oylamaya sundu.

Emekli Promosyonları Yeniden Güncellendi! Emekli Promosyonları Yeniden Güncellendi!

Meclis oybirliği ile Ağustos ayında meclisin tatil edilmesine karar verdi. Karara göre önümüzdeki ay belediye meclisi toplanmayacak.

Gündemde yer alan 8 madde komisyonlara havale edildi. Komisyonlar havale edilen konuları Cuma günü yapılacak 2. Birleşime kadar tamamladığı takdirde mecliste görüşülerek karara bağlanacak.