Sağlık Bakanlığı Isparta’ya 99’u Pratisyen olmak üzere toplam 111 Doktor ataması gerçekleştirdi. Yapılan Doktor atamalarına ilişkin branşlar arasında İç Hastalıkları uzmanı, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Tıbbi Patoloji , Çocuk Nörolojisi, Anesteziyoloji ve Reanimasyon branş doktorları da yer alıyor.

Pratisyen Doktorların büyük bölümü ilçelerdeki Hastanelere görevlendirilirken, uzman doktorların büyük bölümü ise Isparta Şehir Hastanesinde görev yapacak.

İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret

AK PARTİ’DEN BAKAN KOCA’YA TEŞEKKÜR

Doktor atamaları konusunda Isparta’ya 111 Doktor ataması yapılmasından dolayı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin ve Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun, “Sayın Bakanımıza yaptığımız ziyarette yeteri kadar doktor ataması konusunda söz almıştık şimdi kendileri gereğini yaptı ve İlimize küçümsenmeyecek sayıda doktor ataması yaptı. Kendilerine Isparta halkı adına teşekkür ediyoruz, doktor atamalarının ara ara yapılmaya devam edileceğinin de bilinmesini istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler.