Sobadan zehirlenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı Sobadan zehirlenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç ve Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç 31 Mart seçimlerinde Isparta'nın Türkiye genelinde çok güzel başarıya imza attığını söyledi. Isparta’nın Türkiye'nin AK Parti açısından kalesi olduğuna dikkat çeken Güleç, “İnşallah önümüzdeki 5 yılda da birlik beraberlik içerisinde daha güzel işlere imza atarız” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun dileklerini ileten Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak da “Isparta’mız güzel bir başarıyı aldı. Bu başarıyı inşallah hizmetlerle taçlandırırsak hep beraber 5 yıl boyunca Isparta’mıza hayırlı hizmetler ederiz. Başkanım tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allah başarını daim etsin” görüşlerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er de konuşmasında şunları söyledi:

“Önümüzdeki 5 yıllık süreçte yine seçim zamanında da beraber götürdüğümüz birlik, beraberlik içerisinde, ayrıştırmadan kimseyi kırmadan sadece seçmenimizi değil, tüm Isparta'yı, ilçeleriyle, köyleriyle beraber siz değerli belediye başkanlarımızla beraber kucaklayarak teşkilatımızla hizmet etmeye devam edeceğiz. Yoğun bir süreçten geçtik. Allah’ın izniyle Isparta olarak şöyle televizyonları açıp, Türkiye haritasını gördüğümüzde parlayan bir yıldız. Isparta AK Parti'nin Türkiye'de, bölgede diğer iller arasında kalesi niteliğinde. Oyunu en çok arttıran il olarak ilçeleriyle beraber il genel meclisi, belediye meclis üyeleriyle beraber. Türkiye'de bakanlarımızda, Cumhurbaşkanımız da olsun, diğer siyasi partilerde dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Gönül ister ki tüm Türkiye'deki iller aynı şekilde başarıyı yakalamış, birlik beraberlik içerisinde yüksek oylarla sayın Cumhurbaşkanımıza desteğini verebilmiş olsaydı. Nasip böyleymiş fakat bizde her şerde bir hayır, her hayır da bir şer vardır diyerek buradaki durumu inşallah Isparta'nın lehine yatırımlar noktasında hizmet noktasında ve Sayın Cumhurbaşkanımızın gözündeki önemini, değerini arz edecek noktalarda yükselerek devam edeceğine, bunu da bir hayra çevirmeye Ispartalı hemşehrilerimize hizmet olarak sunmak için sizlerin her zaman arkasındayız. Teşkilatlarımız olarak her zaman arkanızda olduğumuzu yinelemek istiyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden ve teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de birlik ve beraberliklerinin daim olmasını diledi. Başkan Başdeğirmen, “Şehrimizde hizmeti almak için bu birlik beraberliğe çok ihtiyacımız var. Tüm mülki erkanların beraber aynı fikirde aynı masaya oturabildiği nadir zamanlardan bir tanesini yaşıyoruz. Bu bizim için çok değerli. Tüm birimlerle, tüm kurumlarla, tüm mülki erkan yöneticilerimizde hepsiyle beraber böyle güzel bir birliktelik yakaladık. Konumuzun tek maddesi var, o da Isparta. Isparta ile alakalı yapılan çalışmalarda beraberce çalışmanın ne kadar değerli olduğunu bu dönemlerde gördük. Bundan sonra da aynı birlik beraberlik içerisinde bu başarıyı elde ederek şehrimize büyük değerler katacağımız inancındayım. Tabii ki seçim sonuçlarına baktığımız zaman sizlerin de bahsettiği gibi Isparta hem merkezde hem de ilçelerde ve beldelerde gayet güzel bir sonuçla Türkiye’ye örnek olan bir şekilde seçimleri sonuçlandırmıştır. Bununla da Isparta’mıza artı hizmetler gelecektir. Hep beraber milletvekillerimiz, teşkilat, ilçe ve belde belediye başkanlarımız, hepimiz muhtarlarımızla beraber şehrimizin en ücra köşesine kadar her türlü hizmeti vermek için mücadelemize devam edeceğiz ve o güzel sonucu hep beraber bize verilen o güzel oyların karşılığının hakkını vererek sonuca ulaşacağız” görüşlerinde bulundu.

Belediye Bülten