Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün Isparta Diş Hekimleri Odası'nı ziyaret etti. Ziyarete Milletvekili Yalım Halıcı ve İBB Sağlık Daire Başkanı Önder Yüksel Eryiğit de eşlik etti. Öncelikle Diş Hekimlerinin yaşadığı zorluklar ve problemler sonrasında ise Sağlık Turizmi alanında yapılacak çalışmaları ele aldıkları ziyarette, oda başkanı Gülşen Uluçay ve oda yetkilileriyle bir araya geldiler.

SAĞLIK TURİZMİNİ DESTEKLEYECEK VE BÜYÜTECEĞİZ

Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı

Yazgan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, şehrin sağlık turizmi potansiyelini değerlendirerek, "Şehrimizde sizlerin de desteğiyle Sağlık Turizmini canlandıracak, geliştirecek ve çok iyi noktalara getireceğiz." ifadelerini kullandı. Yazgan'ın bu sözleri, Isparta'nın sağlık turizmi alanında geleceğe yönelik büyük vizyonunu ortaya koydu.

Vatandaşın bilgilendirilmesi ve farkındalığın yükseltilmesi adına da konuşan Yazgan; Belediyenin reklam panolarında, halk sağlığına ilişkin duyuruların ücretsiz olarak yayınlanacağını da belirtti.

Diş Hekimleri Odası Başkanı Gülşen Uluçay ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Atakan Yazgan'ın Diş Hekimleri Odası ziyareti, şehrin sağlık turizmi alanındaki potansiyelini değerlendirmek ve bu alanda yapılacak çalışmalara dikkat çekmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yazgan'ın, Isparta'nın sağlık sektöründeki potansiyelini harekete geçirme ve şehrin kalkınmasına katkı sağlama hedefi, takdirle karşılanıyor.

Haber  Merkezi