Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Karaağaç mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Tüm içtenliğiyle esnaf ile mahallenin istek ve dileklerini dinledi. Yazgan, bu zorlu süreçte bütün çabaları ile esnafa olan yardımını esirgemeyeceğini vurguladı. Atakan Yazgan ile karşılaşan esnaf "Alım gücü oldukça düştü esnaflık giderek zorlaşıyor" ifadelerini kullandı. Yazgan, bu ifadelere karşılık olarak "Oylarınız ve destekleriniz ile bu işin üstesinden geleceğiz" dedi.

GÜZEL ISPARTAMIZA GÜZEL İŞLER VERECEĞİZ

Karaağaç mahallesi ziyareti sırasında mahalle sakinleriyle samimi bir iletişim kuran Yazgan, yerel ihtiyaçlara dair görüş alışverişinde bulundu. "Su kaynakları konusunda eksiğimiz var" söyleminde bulunan esnafı can kulağı ile dinleyen Yazgan, "Eksik çok ama gelirsek hepsini getireceğiz" ifadelerinde bulundu.

MÜCADELEMİZ HER ZAMAN DEVAM EDİYOR

Tezgahların başında duran kadınlara ithafen "Kadınlarımız bizim için çok değerli, oylarını mutlaka bekliyoruz. Tezgahların başında kadınlarımızı görmek çok güzel bir kare" dedi.

Karaağaç esnafının Atakan Yazgan'a karşı "Yaptığınız katkılar ortada her şeyi görüyoruz, sağolun" ifadeleri kullanıldı. Mahalleliden yoğun ilgi gören Yazgan,  halktan "Oylarımız her zaman sizinle başkanım" sözlerine kulak verdi. "Destek sizden çalışmak bizden" diye ekledi.

Şok'ta Haftanın İndirimleri Yarın Başlıyor Şok'ta Haftanın İndirimleri Yarın Başlıyor

Haber Merkezi