CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan,  Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, PM Üyesi Canan Taşer, İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Birtan Takmaz ve Hasan Büyükçam ile birlikte Isparta Baro Başkanı Ünsal Çankaya ve yönetimine ziyarette bulundular.

HERKES İÇİN ADALET

Atakan Yazgan, Isparta Barosu’na yaptığı ziyarette önemli mesajlar verdi. Başkan Yazgan; “Adalet ve fırsat eşitliği olan bir ülke istiyoruz. Yaşadığımız bu dönemde adalete olan güven sarsılmış ve şahsa yönelik uygulamalar artmıştır. Siz değerli avukatlar adaletin yılmaz bekçileri olarak yaptığınız çalışmalarda her zaman yanınızda olacağız.”

ISPARTA’YI HEP BİRLİKTE UYUM İÇİNDE ÇALIŞARAK YÖNETECEĞİZ

Komandolar Eğirdir'de Zorlu Eğitimlere Katılıyor Komandolar Eğirdir'de Zorlu Eğitimlere Katılıyor

“Sizlerin destekleriyle Isparta Belediyesi’ni yönetme fırsatını değerli hemşerilerimizle birlikte bulursak, adil bir yerel yönetim daima sizlerin destekçisi ve işbirlikçisi olacaktır. Bugüne kadar bir bütün içinde yönetilmeyen Isparta’yı hep birlikte uyum içinde çalışarak yöneteceğiz” ifadelerinde bulundu. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmenin ardından son buldu. Karşılıklı başarılar dilendi.

Haber Merkezi