CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan,  Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, PM Üyesi Canan Taşer, İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Birtan Takmaz ve Hasan Büyükçam ile birlikte Isparta Baro Başkanı Ünsal Çankaya ve yönetimine ziyarette bulundular.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ispartalıları Beştepe’de misafir etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Ispartalıları Beştepe’de misafir etti

Atakan Yazgan Yedişehitler esnafıyla bir araya geldi. Başkan Yazgan’ı gören mahalle sakinleri heyecanını gizleyemediler. Esnafın ve halkın taleplerini dinleyen Başkan Yazgan, “desteklerinizle beraber bütün her şeyin üstesinden geleceğiz” ifadelerinde bulundu.

Mahalle muhtarlığını da ziyaret ederek istişarelerde bulunan Başkan Yazgan, mahalle için gerçekleştireceği proje ve çözüm önerilerinde de bahsetti.

TÜM MAHALLELERE EŞİT HİZMET

Başkan Atakan Yazgan, “bizim tüm mahallelerimiz birbirinden güzel ve özel yerlerdir. Hepsine eşit hizmet bizim anlayışımızdır. Her mahalle belediyemizin hizmetlerinden eşit ve fazlasıyla faydalanacaktır” ifadelerinde bulundu.

Sevenleriyle özel sohbetler yapan Başkan Yazgan, “desteklerinizle Isparta’mızı Eskişehir yapmaya az kaldı” ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi