Belediye Başkan Adayı Dokur; genç istihdamı, konut projesi, kentsel dönüşüm, SMA hastası çocuklara destek gibi birçok alanda hayata geçireceği projelerini anlattı.

Şehrin yönetiminde şeffaflık ilkesini ön planda tutacağını belirten Mustafa Dokur o projelerini şöyle sıraladı: “Isparta’mız belediyesinde çalışan emekliliği gelmiş hanımları çiçekle erkekleri ise çikolata ile uğurlayacağız. Bunların yerine Ispartamızın gençlerine genç kesimdeki arkadaşlarımıza istihdam sağlamak işsizlik sorununu bir parça da olsa ortadan kaldırmayı istiyoruz. Bu alımlar daha önce de dediğimiz gibi noter huzurunda herkesin branşına göre kura ile yapılacaktır.

Belediyede perşembe günü halk buluşması yapılacak. Bu buluşmaya 4 mahalle muhtarlarımız yanında 10 mahalle sakini ile birlikte birebir görüşme yapılıp sorunlar giderilip çözüm sağlanacak.

Isparta’da 7000 konut inşa edilecek. 400.000 TL nakit ödemeli binalarımız bittikten sonra sıfır faizli kira ödermiş gibi halkımız konut sahibi olacak.

Çevreye zarar vermeden tarım alanlarını işgal etmeden açılabilir imar alanlarını açıp  yapılaşmak.

Kentsel dönüşüme ağırlık vererek eski olan mahallerimizi daha sağlam depreme dirençli ve yeni bir görünüm kazandırmak.

Isparta'da Otomobil Motosikletle Çarpıştı Isparta'da Otomobil Motosikletle Çarpıştı

Allah korusun şu an için yok fakat Isparta içinde SMA hastası çocukların tedavisi için belediyeden tam destek sağlanacak”.

Ali Rıza Cesur