Özer: “AFADER'in çalışmalarını kutluyoruz” Özer: “AFADER'in çalışmalarını kutluyoruz”

İlçe, Kasaba, köy, mahalle ve Çarşı-Pazar demeden halkla buluşmalarını sürdüren ve projelerini anlatmaya devam eden Aydemir bir yandan da Televizyon programlarına çıkarak projelerinin detayları hakkında kamuoyunu bilgilendirmeyi sürdürüyor. 

KANAL 32’DE GÜN BAŞLIYOR PROGRAMINA KONUK OLACAK.

Bu çerçevede Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, 9 Mayıs Salı günü sabah saat 09.00 da Kanal 32’de Gazeteciler Ruzin Azerhan ve Bora Tüfekli’nin birlikte sunduğu Gün Başlıyor programına katılacak, hem neden bağımsız aday olduğunu  hem de büyük önem verdiği Yeşil Isparta projesinin detaylarını anlatacak. Seçim öncesi önemli mesajlar vermesi beklenen Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir’in Televizyon programının ilgiyle izlenmesi bekleniyor.

KAPIM HERKESE AÇIK OLACAK 

Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, bilindiği gibi gittiği her yerde vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Her fırsatta Milletvekili seçildiği takdirde TBMM’deki ofisinin yanı sıra Isparta’da da ofisinin bulunacağını belirten Aydemir, “Kapım her zaman vatandaşlara açık olacak” dedi.
‘Isparta’nın en aktif Milletvekili biz olacağız’ diyen Aydemir, “Çünkü Cumhurbaşkanı kim seçilirse seçilsin biz yanında olacağız ve Isparta’nın projeleri için kendisinden hemen destek isteyeceğiz. Milletvekilliği nasıl yapılırmış herkese göstereceğiz, kapım her zaman sizlere açık olacak, kapıyı çalmadan gireceksiniz inşallah. Eski Müftülüğün karşısındaki ofisim de Milletvekili seçildiğimiz takdirde sürekli açık olacak” dedi.