Eğirdir'de 'Minik Eller Büyük Hayaller' etkinliği Eğirdir'de 'Minik Eller Büyük Hayaller' etkinliği

Isparta Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, şu görüşlere yer verdi:
“Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir. 1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın ve kardeşliğin günüdür.  
Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. İnsana hizmet eden, herkes emekçidir. Vatanımızın her köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan değerli emekçi kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik hayata büyük katkıları vardır. Tüm sektörlerde çalışan işçi kardeşlerimize hak ettiklerini, alınlarının teri kurumadan vermenin önemini bilenlerdeniz. Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin her yıl Bayram havasında kutladıkları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum” dedi.