Isparta’nın Bağımsız  Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ramazan Bayramında da dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren ve halkla bir araya gelen Aydemir, katıldığı düğünlerde de vatandaşların mutluluklarına ortak oldu. Direkli Köyünde bir köy düğününe misafir olan Aydemir burada vatandaşlarla bir araya gelerek iddialı açıklamalarda bulundu. 


KAPIYI ÇALMADAN GİRECEKSİNİZ
Isparta’nın en aktif Milletvekili biz olacağız diyen Aydemir, “Çünkü seçilen Cumhurbaşkanının yanında olacağız. Milletvekilliği nasıl yapılırmış hem Isparta’ya hem de Direkli Köyüne göstereceğiz, kapım her zaman sizlere açık olacak, kapıyı çalmadan gireceksiniz inşallah. Eski Müftülüğün karşısındaki bürom da Milletvekili seçilsek de orası devam edecek her zaman açık olacak” dedi. 

Mersin'in Kalbinden, Akdeniz'in Nefesi: Haberler33 Mersin'in Kalbinden, Akdeniz'in Nefesi: Haberler33


DİREKLİ KÖYÜNÜ BEN KÖYÜM GİBİ BİLİYORUM
Direkli Köyü ziyaretinde Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, bu Köydeki hatıralarını da anlattı ve geçmişte katıldığı bir düğün de türkü söylediğini hatırlatarak, “Ben bu nedenle Direkli Köyünü kendi köyüm gibi biliyorum, bu köyümüzün bendeki önemi büyüktür. Biz Bağımsız Milletvekili Adayı olduk, siyasi partilerin milletvekili tesbitindeki antidemokratik uygulamalarına tepki olarak bağımsız aday olmaya karar verdik, çünkü vatandaşların istediği hiçbir aday listelerde yer almadı. Bu nedenle Isparta beni yüzde yüzde 60 oyla Ankara’ya göndersin, diğer üç milletvekili de yüzde 40 oyla Ankara’ya gitsin ve partiler şapkayı önüne koyup bir düşünsün, biz nerde hata yaptık diye düşünsün” dedi.   Kendisinin Halkın Adamı ve halkın adayı olarak sürekli Halkla beraber olmaya devam edeceğini kaydeden Aydemir, vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu belirterek, “Bu tablo inşallah 14 Mayıs seçimlerinde sandığa olumlu yansıyacak ve bizim Milletvekili seçilmemize imkan sağlayacak. Milletvekili seçildiğimde Isparta’nın tüm sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.