Bağımsız Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, “Mübarek Ramazan ayının nimet ve ibadetlerini idrak ettiğimiz bir aylık süreden sonra bayramla bütünleşmek ve bayram günlerinin coşkusunu derinlerimize çekmek eşsiz bir manevi haz ve değerdir” dedi. Aydemir, bayram mesajında şu görüşlere yer verdi: 

“Bayramlaşmada sadece bedenler sarılmayacak, sadece eller tutuşmayacak; aynı zamanda kırılan kalpler onarılacak, incinen birlik ve beraberlik duyguları helalleşecektir.

Bayram; buluşmanın, barışmanın ve beraberliğin öğütlendiği; küslüğün, dargınlığın ve ayrı düşmenin yerildiği mukaddes bir dönemin adıdır.

Isparta'da Lokantalardaki Yemek Fiyatları Arttı Isparta'da Lokantalardaki Yemek Fiyatları Arttı

Büyükleri hürmetle hatırlamanın, küçükleri içtenlikle sevmenin, her yaş ve düzeyde karşılıklı muhabbet yolları inşa etmenin sırrına bayramla birlikte erişilmektedir.

Bu vesile ile değerli hemşehrilerimizin ve tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını en iyi dileklerimle kutluyor, Cenab-ı Allah’tan esenlikler temenni ediyorum.

Ayrıca vatan ve millet uğruna aramızdan ayrılan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerken, tüm şehit analarının, babalarının, eş ve çocuklarının da bayramlarını en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”