Ülkemizde 2010 yılından beri uygulanan ve bu sezon 14. Gerçekleştirilecek olan deplasmanlı  BAL. (Bölgesel  Amatör lig ) maçlarının fikstürü yarın çekiliyor.

            79 il ve 169 takımın katılacağı BAL  LİGİ  maçları 2023-2024 futbol sezonunda 12 gurupta oynanacak ve gurup birincisi olan takımlar direk 3. Lige yükselecekler.

            TFF açıklamasına göre, Bal kura çekimi yarın saat 15.00’te Orhan Saka amatörler evi poligon caddesi  İstinye-Sarıyer adresinde yapılacak.

            Sözkonusu fikstür çekiminin TFF Yönetim kurulu  amatör işlerden sorumlu üyesi Ali Düşmez başkanlığında yapılması bekleniyor.

            Bilindiği üzere BAL liginde ilimizi temsil eden lavanta kokulu temsilcimiz Keçiborlu Belediyespor var.

 Yeni sezonda BAL ligindeki tek temsilcimiz Keçiborlu Belediyespor, EGE GURUBUNDA yer alacak ve  5. Gurupta Didim belediyespor-Sökespor-İncirliova Belediyespor-Irlıganlıspor-Sarayköyspor-Yeşil Çivril belediyespor-Ermaş Muğlaspor-Yatağanspor-Kumluca belediyespor-Kırkgöz döşemealtı belediye gençlik spor-Manavgat belediyespor-Sivaslı Belediyespor-Burdur Maküsporla mücadele edecek.

Yalvaç heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Yalvaç heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

            5. Gurubun  bu sezon güçlü takımlardan oluştuğu ve Akdeniz bölgesi takımlarının ege bölgesi takımlarıyla şampiyonluk için kıyasıya mücadele vereceği belirtiliyor.

Fikstür çekimi futbol kamuoyu tarafından merak ve heyecanla bekleniyor./Sedat Cican