MHP Isparta Belediye Başkan Adayını belirledi. 4 Aday adayının yer aldığı MHP’de Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

MHP Genel Merkezi’nin Günaydın’ı aday olarak açıklamasının ardından ilk ziyaret aday adayları arasında yer alan Barış Gümüş’ten geldi.

Çalışma ofisinde Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten Barış Gümüş, “Genel Merkezimiz Yusuf Ziya Günaydın başkanımıza görevi tebliğ etti. Hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Başkanımız birikimiyle, tecrübesiyle, davaya bağlılığıyla 31 Mart gecesi Isparta’yı MHP Belediyeciliğiyle tekrar buluşturacaktır. Bugünden itibaren başkanımızın emrindeyiz. Gece gündüz, seçim gecesine kadar her türlü göreve hazırız. Aramızda ayrılık, gayrılık asla yok. Ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir” dedi.

Günaydın da ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek “Çalışacağız ve güzel Isparta’mızı yeni hizmetlerle buluşturacağız. Birleştirici, kucaklayıcı, kapsayıcı olacağız. Isparta’ya hep birlikte hizmet edeceğiz. Barış kardeşime çok teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlığının verdiği güveni hissediyorum” ifadelerini kullandı.  

Altın Fiyatları Dalgalanmaya Devam Ediyor Altın Fiyatları Dalgalanmaya Devam Ediyor

Haber Merkezi