7 ay süren yaşam mücadelesini kaybetti 7 ay süren yaşam mücadelesini kaybetti

Bu özel gün dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerle engellilik konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen Isparta Belediye Başkanlığı, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliklere davet ediyor.

Etkinlik Programı:

4 Aralık Pazartesi: Çelenk Sunumu ve GOALBALL Farkındalık Maçı

Saat 10.00'da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda, engelliler için düzenlenecek özel çelenk sunumu gerçekleştirilecek.
Ardından saat 11.30'da Fatih Mahallesi Spor Tesisleri'nde, engellilerin spor alanındaki yeteneklerini sergilemek adına GOALBALL Farkındalık Maçı düzenlenecek.
5 Aralık Salı: Engelsiz Sahne Etkinlikleri

Saat 14.00'te Isparta Belediyesi Kültür Merkezi'nde Engelsiz Sahne Etkinlikleri düzenlenecek. Bu etkinlik, engelli bireylerin sanat ve kültürle buluşmasını sağlayacak özel bir programı içerecek.


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, "Hayat paylaşınca engel tanımaz. Dünya Engelliler Günü'nde, engelli kardeşlerimizle bir araya gelerek onların gücünü ve yeteneklerini kutlamak istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı etkinliklere katılmaya davet ediyorum. Birlikte daha kapsayıcı ve destekleyici bir toplum oluşturmak adına el birliğiyle çaba sarf edelim" dedi.