Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gerçekleştirilen törenle mazbatasını alarak göreve başladı. ITKM Gül salonunda gerçekleşen mazbata törenine Isparta Milletvekilleri Osman Zabun, Mehmet Uğur Gökgöz, İl Başkanı Furkan Cem Er, Merkez ilçe başkanı, Kadın kolları başkanı, partililer, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Savcı: Isparta’mıza ivme kazandırdınız Savcı: Isparta’mıza ivme kazandırdınız

Eşi Şadiye Başdeğirmen ve oğlu Celal Başdeğirmen ile salona alkışlar eşliğinde giren Başkan Başdeğirmen mazbatasını aldıktan sonra kalabalığa hitap etti.

Başdeğirmen konuşmasında oy veren vermeyen bütün Isparta halkına teşekkür ederek şunları söyledi. “Sizlerin vermiş olduğu oylar mutlaka karşılığını bulacaktır. 5 yılda neler yapabileceğimizi değerlendireceğimiz bir süreçteyiz. Şimdi parti rozetimi bir kenara bırakarak Türk bayrağını taşıyacağım ve herkese eşit mesafede hizmet etmeye devam edeceğim. İlk belediye başkanı olduğum günkü gibi bugün bu heyecanlıyım. Güzel bir sonuçla sandıkları kapattık. Adaylığım açıklandığı ilk gün İstanbul’da sayın cumhurbaşkanımıza söz vermiştim. Oylarımızı artırarak Isparta’yı kazanacağız’ diye Bugün oylarını artıran ve en fazla oy alan bir iliz. Rabbim nasip etti ve bu seçimi kazandık. Ekibimle birlikte bunu başardık. Milletvekillerim, Teşkilatımız, dostlarımız destek verdiler, beraber çalıştık ve hep birlikte kazandık. Bugüne kadar hiç bir vatandaşımızı ayırt etmedik, hiç bir mahalleyi ayırt etmedik, bize oy verdiniz, vermediniz demedik, sağlıktan, spora, eğitimden sosyal belediyeciliğe her alanda vatandaşımıza hizmet götürdük, hiç bir bahane üretmedik ve verdiğimiz sözlerin % 90’nını gerçekleştirdik. Mikrofonu halka uzattık, bu bir risktir ama biz çekinmeden, korkmadan halkımızı dinledik, halkın belediye başkanı olduk, kimseyi ötekileştirmeden herkesi eşit tuttuk. Bizim görevimiz olmamasına rağmen köylerimize kadar hizmet götürdük Bu vesile ile tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Vaktimizi de nakdimizi de harcamaya devam edeceğiz. Şimdi çok daha güçlüyüz ve bütün projelerimizi hayata geçirmek için çok çalışacağız. Sayın cumhurbaşkanımız seçimi kazanan illeri ziyaret edecek ve Isparta’ya da gelecek inşallah, bundan sonra elimiz çok daha güçlü olacaktır. Bu vesile ile benimle birlikte yol alan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediye meclis üyelerimize de başarılar diliyorum”.

Haber Merkezi