Program için Sidre Mahallesine gelişinde vatandaşların ve özellikle çocukların sevgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, çocukların fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmedi.

Vatandaşların istek ve önerilerini yerinde dinlemek amacıyla haftada 3 mahalleye konuk olduklarını yine haftada 3 günde esnaf toplantısı yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bu toplantımız hayırlara vesile olsun. Amacımız sizlerle karşılıklı konuşarak istişarelerde bulunmaktır” şeklinde konuştu.

Mahallelerine yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Sidre Mahallesi Muhtarı Hacer İnci Özbey, “Bizleri hiç yalnız bırakmadınız, her zaman gece gündüz yanımızda oldunuz” dedi.

Mahallelerindeki camilerine yapılan bakım onarım çalışmaları, Sidre Kümevlerin yıllardır süren su sorununun depo yapılarak vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulmasından dolayı teşekkür eden Muhtar Hacer İnci Özbey, “Başkanımıza spora, mahallemize vermiş olduğu destek ve önemden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemize bir de kapalı spor salonu kazandırıldı, inşallah açılışını da başkanımla birlikte yaparız. Mahallemizin okulunun tadilatı dolayısıyla öğrencilerimizin başka okula gitmesinde vermiş olduğu servis desteklerinden, diğer desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz. Başkanım minnettarız” şeklinde konuştu.

Küme evlerde oturan ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in sayesinde içme suyu, kanalizasyona kavuştuklarını dile getiren bir vatandaş, teşekkürlerini iletti. Başkan Başdeğirmen, küme evlerde ikamet eden vatandaşların yol isteğinin de programlarında olduğunu aktardı.

Altın Mayısın İlk Gününde Hareketli Başladı Altın Mayısın İlk Gününde Hareketli Başladı

Vatandaşlar mahalleleri için istek ve önerilerini dile getirirken, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de anlık yapılabileceklerle ilgili daire müdürlerine talimat verdi. Sidre Mahallesinin dağ kısmına bakan yamaçların bir bölümünde istinat duvarlarının bulunmadığını ve bunun da tehlike oluşturduğunu dile getiren bir vatandaş bu tehlikenin önlenmesini talep etti. Başkan Başdeğirmen, Fen İşleri Müdürlüğüne istinat duvarının yapılması noktasında talimat verdi.

Vatandaşların kapalı otobüs durağı talepleri anında karşılık bulurken, sosyal tesisin yenilenmesi isteği de değerlendirildi. Başkan Başdeğirmen, sosyal tesisin yenilenmesiyle ilgili proje çalışmalarına başlanması talimatı verdi.

Programda Mahalle Muhtarı Hacer İnci Özbey, mahallelerine kazandırılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür plaketi sundu.