Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başdeğirmen’in mesajı şöyle: “Toplum olarak karşılıklı sevgi, saygı ve hoş görünün kuvvetlendiği bayramlar, dayanışma, birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği müstesna günlerdir.

Sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımız gibi insanî duygularımızı derinleştirmekte olan bu müstesna günler yardımlaşma ve dayanışma başta olmak üzere manevî hasletlerimizi en üst seviyede yaşamamızı sağlamaktadır.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) bayramları, barış, kardeşlik ve sevinç günleri olarak anlatıyor. Komşusu açken tok yatamayan, insanların en hayırlısı olarak, insanlara faydalı olanı gösteren, kusurları affetmeyi, güzellikleri övmeyi tavsiye eden bir inancın mensupları için bayramlar önemli fırsatlardır.

Milletimiz, bu mana ve önemi çok iyi kavramış, köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşacaktır.

İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret

Kurban Bayramının tüm vatandaşlarımıza, İslam dünyasına hayırlı olmasını diliyor, gönüllere ferahlık, hanelere mutluluk getirmesi temennisiyle, Isparta Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla her türlü önlemleri almış bulunuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyor; bayramımızın mesai arkadaşlarıma, hemşehrilerime, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum”.