Senirkent'te 25 İşçi İşten Çıkarıldı Senirkent'te 25 İşçi İşten Çıkarıldı

Seminere TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da iştirak etti.
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Akif Aslan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından İkiz Kuleler’de düzenlenen Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldı. 
Hafta sonu gerçekleşen seminerin ilk gününde; TOBB’un kurumsal yapısı ve faaliyetleri, TOBB’un iş dünyasına yönelik faaliyetleri, karar alma süreçlerinde TOBB’un rolü, protokol kuralları, Türkiye ekonomisinde gelişmeler, küresel gelişmeler ve Türkiye, yeşil dönüşüm konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Seminerin ikinci gününde ise; TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi ziyaret edildi. Ardından TOBB ETÜ ve TEPAV sunumları gerçekleşti. Akabinde de insan 2.0, iş hayatında iletişim, TTM, TMO-TOBB LİDAŞ, TÜRİB, ÜPAK, TOBB UYUM, TOBB Tahkim, MEYBEM ve KGF konularında alanında uzman akademisyenler ve yetkililer tarafından bilgiler verildi.
Öte yandan seminere katılan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine dikkat çekerken, bu bilgilendirme seminerlerinin, meclis üyelerinin içinde bulundukları kurumu daha yakından tanımaları için çok güzel bir fırsat olduğunu söyledi.
Oldukça verimli geçen seminerlerin ardından değerlendirmede bulunan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, “Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri'nin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Seminer boyunca paylaşılan bilgilerin, iş dünyamızın gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Sorumlu olduğumuz ilimizde her zaman kaliteli hizmet vermenin çabası içerisindeyiz. Burada değerli isimlerin görüşleri ve katkılarıyla daha da zenginleşen bir etkileşim yaşamak bizim için büyük bir memnuniyet oldu. TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na bizlere sağlamış olduğu katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Haber Merkezi