Kulüp başkanı Gültekin Özdemir ve yöneticiler bugün saat 10.30’da kulüp binasında biraraya gelerek iş insanı MHP 2. Sıra Milletvekili adayı ve Final Eğitim Kurumları adına kurucu Selim Öncel ile ASKON ( Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Başkanı Mücahit Baygün ile anlaşmaya vardılar.

            Sponsorluk imza töreninden önce konuşan Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir özetle “Herkese merhabalar. Isparta 32 sporumuzun nereye gittiğini taraftarlarımızın lig öncesi kafasındaki soru işaretlerine cevap vermek amacıyla düzenlediğimiz toplantıya hoş geldiniz. Selim bey ve Mücahit başkanımızın destekleri çok önemli ve kıymetlidir. Şehrimizin değerine sahip çıkmalarından dolayı  çok teşekkür ediyorum.

Talebin kendilerinden gelmesi çok kıymetlidir. Isparta 32 sporumuza,  ilimizdeki tüm S.T.K’ların sahip çıkması gerekir. Bakınız bizim gurupta Iğdırsporun 150-200 milyon, İnegölsporun 100 milyon, Menemensporun 150 milyonluk bütçeleri var. Bizim bütçemiz bu takımların çok çok  altında. İyi transferler parayla oluyor.

Biz bütçemizi biliyoruz ve ona  göre transferler yapıyoruz. Ligi iyi bir yerde bitireceğiz.

Selim vekilimin kombine ve  bilet sponsorluğuna, Mücahit başkanımızın Mr. Baygün  göğüs reklam sponsorluğuna çok teşekkür ediyorum. 1 yıllık anlaşmayı sizlerin huzurunda imzalıyoruz” dedi.

Karşılıklı imzalardan sonra  başkan Mücahit Baygün,  ASKON’un 76 ilde şubesi bulunan global bir dernek olduğunu,  1 sezon boyunca her türlü desteği Isparta 32 spora vereceklerini ifade etti.

İş insanı Selim Öncel ise Isparta ilinin en büyük markasının Isparta 32 spor olduğunu ifade ederek, herkese görev ve sorumluluklar düştüğünü ve vekilleri çağrıda bulunduklarını ve herkesin maddi ve manevi konuda kulübümüze sahip çıkmalarını istedi ve  final dershaneleri olarak 1 yıl boyunca tüm desteği vereceklerini de ifade etti.

ALP ARDA KONUSU HALA BEKLEMEDE…

Isparta 32 spor kulüp başkanı Gültekin Özdemir spor kamuoyunun merakla beklediği tecrübeli eldiven Alp Arda  konusunda ise : “Biz futbolcu Alp Arda ile 1,5 ay önce anlaştık. 2 günde bir kendisiyle konuşuyorum. İstanbulspor kaleci alamadığı için Alp Arda’yı serbest bırakmıyor.

Bekliyoruz. Ancak bizler 1  kaleci transferi yapacağız bunun dışında 2 transferimiz daha  olacak. Ayrıca kulübümüze maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Başkan Özdemir ayrıca Isparta’da,  süper lig takımlarındaki gibi, kulüpten  bağımsız,  büyük sponsor firmaların iyi transferler yaparak kulübe bağışlamalarını ve  büyük maddiyattan kurtaracak “ babayiğitleri  bizde arıyoruz” dedi.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

İLK MAÇ 12 AĞUSTOS’TA UŞAKSPOR’LA

Basın toplantısının soru- cevap bölümünde başkan ve yöneticilere hazırlık maçı olacak mı sorusu soruldu.  

Başkan Özdemir,  Isparta 32 spor futbol takımının  lige kadar 3 hazırlık maçı daha  yapacağını  açıklayarak, 12.08.2023’de Uşakspor’la, 14.08.2023’de Bucasporla, 16.08.2023’de ise Afyonsporla özel maç yaparak lige hazır hale geleceklerini ifade etti.  

Isparta 32 Spor kendi sahasında kaybetti Isparta 32 Spor kendi sahasında kaybetti

Basın toplantısının son bölümünde konuşan Basın Sözcüsü  Serkan Başpınar ise yeni sezonun başlangıcında sponsor olan kişi ve kurumlara teşekkür ettiklerini belirterek : “ Hedeflerimiz elbette var.  Hocamızın raporu doğrultusunda   1-2 nokta transferler daha yaparak  o hedefe gitmek istiyoruz.

 O hedef  bir üst lige çıkmak,  ancak şehri o havaya sokmak doğru değil.   Bu sezon güçlü bir Isparta 32 sporu sahada göreceğiz. Birlikte olmamız lazım” dedi.  / SEDAT CİCAN