Gelendost Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin ilçe halkına bayram hediyesi sayılabilecek iki müjdeli haber verdi.

Gelendost Belediyesi olarak Haziran ayı çalışmalarını değerlendiren ve Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen 'i makamında ziyaret ederek soğuk hava depoları bölgesinde atık su çalışmasının iznini aldıklarını, ayrıca Gelendost bölgesi duble yol çalışması projesinin tamamlanıp bakanlıkta olduğu müjdesinin de verildiği bilgisini paylaşan Başkan Sezgin “Toki konutları ve Kırevleri mahallesi su deposu ve sondajımıza güneş paneli yapmak sureti ile  suyun maliyetini en aza indirerek halkımızın daha fazla hizmet almasını sağlayacağız.Halkımıza hayırlı olsun ” ifadesinde bulundu.

Bayram öncesi ilçe halkına bir başka müjde daha veren Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin,”Hüyük tepesi mesirelik alanda bulunan Miryakefalon Millet Bahçesi’nde ve Gelendost Belediyesi Sosyal Tesislerinde sona geliyoruz .Halkımızın ailesi ile hoş vakit geçirebileceği ,Gelendost'un en nezih mekanı olacak tesisimiz en kısa zamanda faaliyete geçecektir.Gelendost'umuza hayırlı olsun” dedi./Elif AKGÜL

Isparta'nın Sıra Dışı Doğa Harikası Isparta'nın Sıra Dışı Doğa Harikası