Bayram Haberleri

bayram haberleri ve güncel bayram gelişmeleri, bayram ile ilgili tüm video, bayram fotoğrafları ve bayram haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Emekli bayram ikramiyelerinde ciddi bir erime yaşandığına dikkat çeken Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Kadir Ersal “2018’de ikramiyeydi, 2024’te harçlığa...

Isparta

Türkiye'de Kurban Bayramı tatilinin son gününde, vatandaşlar memleketlerine dönüş yolunda yoğun trafikle karşı karşıya kaldı.

Isparta

Gölcük Tabiat Parkı, özellikle 4 günlük Kurban Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı. Binlerce kişi doğayla iç içe bayram geçirdi.

Isparta

Bayram tatilinin 7 gününde yaşamını yitirenlerin sayısı 62'ye yükseldi, 8 bin 690 kişi de yaralandı. İşte 7 günlük bilanço…

Isparta

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde 36 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 550 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Isparta

Bayram tatili dolayısıyla Isparta'ya gelenler, açık lokanta bulmakta güçlük çekiyor. Birçok restoranın kapalı olması nedeniyle ziyaretçiler, yemek ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor.

Isparta

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin verileri açıkladı.

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Isparta

Lavantanın başkenti olarak adlandırılan Kuyucak köyünde doğal fotoğraf stüdyoları, bu yıl da hazırlıklarını tamamladı ve misafirlerini bekliyor.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, tüm İslam aleminin ve Isparta halkının Kurban Bayramını kutladı.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Isparta

6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural, vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.