Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, kalan vaadlerini hayata geçirmek için seçildiği ilk gün gibi çalışmalarına devam ediyor.

Traktörden düşerek yaralandı Traktörden düşerek yaralandı

Bu çalışmalar kapsamında sık sık Ankara'ya giden Başkanı Gök son ziyaretinde AK  Parti  Isparta Milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz'ü TBMM'de çalışma odasında ziyaret etti. Milletvekilimiz ve Başkan Veli GÖK Eğirdir için istişarelerde bulundu. İlçemize kazandırılan daha önceki yatırımlarda da büyük desteği bulunan, canla başla çalışan GÖKGÖZ Başkan Veli GÖK'ün her zaman yanında olduğunu söyleyerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'TBMM’de ziyaretime gelen, Eğirdir Belediye Başkanımız Veli Gök ile gözbebeğimiz Eğirdir İlçemiz için çalıştık.

Veli Başkan ile birlikte 2019 Yerel Seçimlerinden itibaren devam ettirdiğimiz biten projeler, devam eden çalışmalar ve yapılması gerekenler dosyamızı inceledik.

Hamdolsun güzel neticeler alarak, ilçemize yakışır çalışmalara imza atmışız. Güzel ilçemiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.