Isparta ve Eğirdir’de hizmet veren basın mensupları ile Rüyapark’ta yemekte buluşan Başkan Veli Gök gazetecilerin yoğun katılımından dolayı onlara teşekkür ederek Basın Bayramlarını kutladı.

Yaklaşık 70 gazetecinin katıldığı programda Isparta basınının duayenleri de programa katıldı. Duayen gazeteci Hilmi Özdemir ve Hasan Özbek’e plaket takdiminde bulunan Başkan Veli GÖK onların elinin öperek teşekkür etti.

Duayen Gazeteci Hilmi Özdemir, ‘Çok samimi söylüyorum, çok zor şartlar altında hizmet veremeye çalışan basın mensubu kardeşlerim, Sayın Belediye Başkanımız Veli Gök sizleri unutmadı. Bir araya gelmemizi sağladı, sizler adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben Belediye Başkanımız Veli GÖK’ü çok önceden tanırım, AK Parti İl Genel Meclisi üyeliği, AK Parti İlçe Başkanlığı yaptı, yaptığı her görevde Eğirdir’e büyük katkıları olmuştur. Şimdi de Belediye Başkanlığı yapıyor, Eğirdir’e sayısız hizmetler getirmiştir. Hatta dar bütçeyle, Eğirdir Belediyesinin hizmetlerinde bir aksaklık olmamıştır, dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum, bize bu güzel organizasyonu yaptığı için aramıza katıldığı için kendisine teşekkür ediyorum. Veli başkanımızın yaptığı hizmetler ortada, Eğirdir’e daha güzel hizmetler yapmaya devam edecektir, bu plaket benim için çok değerli, çünkü sizler adına aldım, evimin en mutena köşesinde saklayacağım.’ dedi.

Isparta’lı duayen  gazeteciler Hasan Özbek ise; ‘Arkadaşlar benim hayatımın büyük bir bölümü Eğirdir’de geçti. Rahmetlik babam Eğirdir’in ilk Emniyet teşkilatının kuruluşunda komiserlik yaptı. Eğirdir İlçemizin bir çok belediye başkanı gelip geçti, çoğunu rahmetle anıyoruz, Eğirdir’imize katkılarda bulundular. Veli Başkan 4 Yıldır görev başında, 4 yıldır maddi ve manevi zorluklarla karşılaştı. Bunların hepsini yenmesini bildi. Eğirdir İlçemize doğalgazın gelmesinde öncülük yaptı. Veli başkan Isparta basınıyla daima iç içe oldu. Kendilerine ve belediye mensuplarına Isparta basını adına teşekkür ederiz’ dedi. 

Programda söz alan diğer usta gazetecilerde bu anlamlı günde kendilerine büyük değer veren ve bir araya getiren Başkan Veli GÖK’e teşekkür ettiler.

Buradaki programın ardından 800 Yıllık Tarihi Pınar Pazarında geçen gazetecilere Başkan Veli GÖK açıklamalarda bulundu.

Pınar Pazarı’ndaki açıklamalarının ardından Isparta’lı ve Eğirdir’li basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çekiminin ardından gazeteciler Eğirdir Gölü’nün maviliklerinde hep birlikte tekne turuna katıldılar.

Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu Sorumlusu Gazeteci Kemal Erben, ‘Böylesine anlamlı bir günde çileyi sevinçten daha çok yaşayan gazetecilerle basın bayramında bizleri buluşturan Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Tabi ki bugün aramızdan erken ayrılan Türk yerel basınına 50 yıl hizmet veren babam gazeteci Mürsel Erben olmak üzere, yine aramızdan genç yaşta erken ayrılan gazeteciler Soner Toros’u, Ramazan Acar’ı, Altan Kurtay’ı ve ebediyete intikal eden tüm gazetecileri rahmetle, minnetle anıyoruz.’ dedi.

Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı