Kadir Dal, Eski Siyasetçi,

Hasan Basri Sönmez Aktif Siyasetin tam ortasında,

Ahmet Tural, Esnaf Odaları Birlik Başkanı, şimdilik siyasetçi değil,

Haber32 Muhabirinin objektiflerine yansıyan bu güzel kare, farklı Parti, Stk ve görüşlerdeki şehrin önde gelen isimlerinin yan yana gelip bir arada olabilmesi ve şehir için dertlenebilmeleri oldukça taktir edilen bir durum olarak objektiflerimize yansıdı.

6 Ay Ertelemeli Borç Kapatma Kredisi Şartları Açıklandı 6 Ay Ertelemeli Borç Kapatma Kredisi Şartları Açıklandı

 Cumartesi günü 113 cadde'de ayak üstü sohbet yaparken görüntülediğimiz Kadir Dal, Ahmet Tural ve Hasan Basri Sönmez'in gündemlerinde yaklaşan seçimler nedeniyle siyasetin olması muhtemel ama asıl güzel olan, sokak ortasında olan bu birliktelik.

Haber32 muhabirinin kamerasına yansıyan kare, şehrin önde gelen isimlerinin farklı siyasi partilerden, sivil toplum kuruluşlarından ve görüşlerden oluşan bir grupla bir araya gelerek şehir için ortak görüşleri paylaştıkları anı gözler önüne seriyor.

Eski siyasetçi Kadir Dal, halihazırda siyasetçi Hasan Basri Sönmez ve Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, samimi bir sohbet havasında böyle görüntülendi.

Siyaset ve yaklaşan seçimler muhtemelen konuşulan konular arasındaydı, ancak bu insanların açık alanda bir araya gelerek birbirleriyle ve toplumla etkileşim halinde olmaları takdir edilesi bir durumdu.

Vatandaşlar, halkın içinde olan ve kendisi gibi sokakta sohbet edebilen, çay ocağında kendisiyle çay içen, kendileriyle birebir etkileşim kurabilen, iş yerlerine uğrayarak hal hatır sorabilen erişilebilir siyasetçiler istiyor.

Bu tür renkli kareler herkes gibi bizede sıradışı geldiği için sizlerle paylaşıyoruz.