Şehir İçi Trafiğinde Korkutan Kaza 11 Araç Hasar Aldı Şehir İçi Trafiğinde Korkutan Kaza 11 Araç Hasar Aldı

Yenişarbademli Belediye Başkanı ve yeni dönem Belediye Başkan Adayı Mehmet Akif Özata, Isparta’daki aday tanıtım töreninin ardından ilçede coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Yüzlerce araçlık konvoy ve meşalelerle karşılanan Başkan Özata, ilçe halkı tarafından gösterilen sevgi selinin karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Yenişarbademli ilçe Başkanlığı önünde ilçe halkına hitap eden Özata’nın konuşması sık sık Başkan Özata sloganları ve alkışlarla kesildi.

Özata konuşmasında; “Mehmet Akif Özata, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tarafıma Yenişarbademli Belediye Başkanlığı görevi tekrardan tevdi edilmiştir.

Öncelikle ilçe teşkilatıma, ilçe başkanıma, kadın kollarımıza ve gençlik kollarına ve Isparta Milletvekillerimiz sayın Mehmet Uğur Gökgöz’e ve sayın Osman Zabun’a, İl Başkanımız sayın Furkan Cem Er’e bizleri bu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum.Ve asıl en büyük teşekkürü sizlere ediyorum. Göüyorum ki bu kardeşinizden bıkmamışsınız. Bu kardeşinizden yorulmamaışsınız, bu kardeşinizi sevmişsiniz, bağrınıza basmışsınız. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim şahidim olsun ki, sizlerde bu heyecan bu sevgi bu iman olduğu sürece, bizlerde de hizmet aşk, Yenişar aşkı memleket sevsası hiçbir zaman bitmeyecektir.

Önümüzdeki yeni dönem içim omuz omuza vererek, bütün Yenişarbademliyi kucaklayarak yerli ve milli seçmenlerle zafere ulaştıracağız. Görüyorum ki bizler yularla değil, gönül bağıyla bağlıyız. Bu bir hatime değildir, başlangıçtır, Fatihadır!” ifadelerine yer verdi.

Özge Çelik