Çevre bakanlığından gelen 6.250.000 lira ile birlikte son bir ayda özel idareye 16.250.000 lira ek ödenek aktarılmış oldu 
 
Çevre Bakanlığı’nın geçtiğimiz günlerde Isparta’daki tüm ilçe ve belde belediyelerine 1’er milyon ve il özel idaresine 6.250.000 lira ödenek göndermesinden sonra şimdide İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Isparta İl Özel İdaresine 10 milyon TL ödenek gönderildi.
Bu konuda edinilen bilgilere göre, AK Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz’ün girişimleri sonucu Isparta’daki yerel yönetimlere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde çevre düzenlemelerinde kullanılmak üzere 1’er milyon lira özel idareyede 6.250.000 Tl ödenek gönderilmişti.
ŞİMDİDE ÖZEL İDAREYE

10 MİLYON TL İLAVE
ÖDENEK GÖNDERİLDİ

AK Parti Milletvekilleri Zabun ve Gökgöz’ün sıkı takibi ve girişimleri sonucu Isparta İl Özel İdaresine de 10 milyon TL. ilave ödenek gönderildi. İl Özel İdaresinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere gönderilen 10 milyon lira ilave ödenek Isparta İl Özel İdaresi hesabına aktarıldı.
Mahalli İdareler seçimlerine yaklaşık 3 ay kala Isparta’daki yerel yönetimleri rahatlatmak için tüm ilçe ve belde belediyelerine 1’er milyon lira paranın yanısıra İl Özel İdaresine de 10 millyon lira ödenek sağlanmış oldu. İlçe ve beldelerin çevre düzenlemelerine katkı sağlamak amacıyla AK Parti Milletvekilleri Zabun ve Gökgöz’ün girişimleri ile sağlanan çevre düzenlemelerine ilişkin gönderilen ödenek belediyeleri büyük ölçüde rahatlatırken, belediyeler sözkonusu ödeneği kendi beldelerindeki çevre düzenlemelerinde kullanacak.
İl Özel İdaresi de 10 milyon TL’lik ilave ödeneği ihtiyaçlarında harcayacak.
MİLLETVEKİLLERİNDEN

İKİ BAKANA TEŞEKKÜR  

Isparta'da Onlarca Vatandaş Bisiklet Sürdü Isparta'da Onlarca Vatandaş Bisiklet Sürdü

Öte yandan AK Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediyelere 1’er milyon özel idareye 6.250.000 lira ödenek gönderen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye ve İl Özel İdaresine 10 milyon TL ilave ödenek gönderen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür ettiler.
Milletvekilleri Zabun ve Gökgöz, il merkezinin yanısıra ilçe, belde ve köylerdeki her türlü sorunların giderilmesi ve layık olduğu hizmetlere kavuşması  noktasında gece gündüz demeden çaba ve gayretlerinin aralıksız devam edeceği mesajını verdiler