Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen “Enerji Yöneticisi Eğitimi”nin 3.sü gerçekleştirildi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Daire Başkanlığının eğitim tesislerinde gerçekleşen eğitimlere, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar ve ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Öztürk katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar ve ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal ile beraberindeki heyet, tesis ve eğitimler hakkında bilgiler aldıktan sonra, Üniversite ve Bakanlık arasında işbirliğinin geliştirilmesi ve projeler hazırlanması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Meteoroloji Isparta'yı Uyardı Etkili Geliyor Meteoroloji Isparta'yı Uyardı Etkili Geliyor

Ziyaret sonrasında ISUBÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Selbaş ve Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Altınkaynak tarafından Enerji Yöneticisi Eğitimi verilen kursiyerlere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar tarafından belgeleri takdim edildi.

ISUBÜ Bülten